Printer Friendly Version ПОДАЦИ ЗА КОНТАКТ @ 25 March 2016 02:49 PM

Поштовани,

У циљу унапређења комуникације, међусобног информисања и укупне сарадње у наредном периоду са Амбасадом Републике Србије у Аустралији, позивамo све организације, клубове, школе, библиотеке, музеје, спортске клубове, фондације, удружења, црквене општине, политичке партије, хуманитарне организације, привредне коморе, удружења бораца … (једним именом: организација) у Аустралији и на Новом Зеланду које су формиране, регистроване и функционишу по принципу претежног окупљања припадника Српске заједнице или реализују своје активности унутар Српске заједнице у Аустралији или Новом Зеланду, да се јаве Амбасади и доставе податке за контакт ради обострано лакше будуће комуникације.

Од користи би нам били следећи подаци:
- Име (назив) организације (податак из евиденције о регистрацији код надлежног органа у Аустралији или Новом Зеланду)
- Поштанска адреса организације
- Е-mail адреса
- Телефон, моб. тел, факс
- Интернет (web) адреса (евентуално адресе на друштвеним мрежама: Facebook и Twitter)
- Име и презиме лица које руководи организацијом или координира њен рад
- Име и презиме лица за контакт (са подацима за контакт, ако су различити од већ наведених: е-mail, телефон, моб.тел.)

Податке можете доставити електронском поштом на е-mail адресу: embassy.canberra@mfa.rs  и office.canberra@mfa.rs, или на фаkc број: +61 2 6290 2631. Ради поједностављења поступка доставе података можете користити и образац (ПРЕУЗМИ ОВДЕ).

У протеклом периоду је, наиме, постало видљиво да евиденције којом располажу ДКП Србије у Аустралији, нису потпуне и ажурне, да је знатан број организација престао да постоји и да је наша комуникација, већим делом и због тога, била знатно испод могућности и реалних потреба.

Због тога је заиста од велике важности да убудуће имамо ажурне податке како би смо знатно унапредили нашу комуникацију и како би смо вам пре свега учинили лакше доступним што више корисних информација. Амбасада ће прикупљене податке за контакт користити искључиво у напред наведене сврхе.

У случају да су вам потребна додатне информације, молимо да нам се обратите.