Printer Friendly Version Десета конференција новинара и медија дијаспоре и Срба у региону @ 10 December 2020 11:11 PM

Удружење новинара Србије (УНС), под подршком Управе за сарадњу са дијаспором и Србима и региону Министарства спољних послова, организоваће, 29. децембра 2020. године, Десету медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону. Конференција ће, због пандемије Ковид 19, бити одржана преко ZOOM апликације.

Тема Десете конференције ће бити рад медија, организација и рад удружења Срба из региона и дијаспоре током пандемије изазване вирусом Ковид 19, те да ли је и на који начин пандемија утицала на квалитет рада и економску одрживост медијске делатности Срба у дијаспори и региону.

У другом делу Конференције биће представљен УНС-ов сајт www.umrezavanje.rs покренут поводом Десете јубиларне Конференције, са идејом да представља платформу за умрежавање медија и организација Срба из региона и дијаспоре са матичном државом.

Пријаве за учешће на конференцији заинтересовани представници медија, удружења и организација могу да пошаљу на електронску адресу ana.petronijevic@uns.rs, до 17. децембра 2020. године.