Printer Friendly Version ФИЛМ "МУЊЕ: ОПЕТ!" СТИЖЕ У БИОСКОПЕ АУСТРАЛИЈЕ @ 20 July 2023 01:48 AM

Са задовољством вас обавештавамо да ће филм "Муње: Опет!" бити приказиван од 3. до 9. августа ове године у одабраним HOYTS биоскопима у Аустралији. Филм ће моћи да се погледа у Мелбурну, Сиднеју, Бризбејну, Аделејду, Канбери и Перту. HOYTS је један од највећих биоскопских ланаца у Аустралији са више од педесет биоскопа широм земље, што овом догађају даје посебан значај.
"Муње: Опет!" представљају први српски филм који је ушао у званичну биоскопску дистрибуцију у Аустралији. Ово је изузетан успех српске кинематографије и значајан корак ка глобалној презентацији српске културе и филмске индустрије. Дистрибуцију у Аустралији омогућила је компанија Адриа Филм, која је задужена за интернационалну дистрибуцију филма.
Наставак култног филма "Муње!" је у биоскопе стигао 30. марта, и од тада је остварио шестоцифрену гледаност. Радивоје Раша Андрић је и овог пута режирао по сценарију Срђана Анђелића. Директор фотографије је Душан Јоксимовић, костимографкиња Јелена Стефановић, а сценографкиња Невена Мијушковић. Продукцију филма потписују Милко Јосифов, Срђан Анђелић, и Пеђа Љубојевић као копродуцент, док је извршна продуценткиња Биљана Анђелић. Директорка филма је Наташа Вишић.
У филму, осим добро познатих лица Сергеја Трифуновића, Бориса Миливојевића, Николе Ђуричка, Маје Манџуке, Милице Вујовић, глуме и Сека Сабљић, Ивана Зечевић, Марко Павловић, Стојша Ољачић, Миона Марковић, Драган Маринковић Маца, Владимир Ковачевић и многи други.
Улазнице за пројекције су пуштене у продају на благајнама биоскопа, као и онлајн на званичном сајту биоскопског ланца HOYTS: https://www.hoyts.com.au/movies/munje-opet-serbian-eng-sub